+30 211 3008470

Χρήση Υπογραφής

Για να εισέλθετε στην υπηρεσία πληκτρολογείτε την διεύθυνση webapp.insign.gr και εισάγετε το username/password που δημιουργήσατε. Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι προσβάσιμη μέσω οποιουδήποτε web browser, ανεξαρτήτως συσκευής.

image029

Στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής σας δίνεται η δυνατότητα, μέσω της επιλογής “Browse”, να υπογράψετε οποιοδήποτε έγγραφο Word ή PDF.

image031

Εφόσον επιλέξετε το έγγραφο που επιθυμείτε να υπογράψετε, έχετε την επιλογή να υπογράψετε σε οποιοδήποτε σημείο μετακινώντας το παράθυρο Sign”.

image033

Επιλέγοντας το Sign, εμφανίζεται ένα παράθυρο με την επιλογή εμφάνισης της υπογραφής σας. Δεν είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε οπτικοποιημένη υπογραφή, αν ολοκληρώσετε την διαδικασία θα εμφανιστεί πιστοποιημένη ψηφιακή υπογραφή με το όνομα και την ημερομηνία υπογραφής. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται το username/password και ο κωδικός OTP από την συσκευή που έχετε ταυτοποιήσει.

image035

Υπογράφοντας ένα έγγραφο, έχετε 3 νέες επιλογές.

Α. Νέα Υπογραφή στο ίδιο έγγραφο.

Β. Αποστολή σε email της επιλογής σας μέσω της υπηρεσίας InSign.

Γ. Λήψη και αποθήκευση εγγράφου στην τοπική συσκευή.

image037

Αν θέλετε να οπτικοποιήσετε την υπογραφή σας, έχετε 2 επιλογές.

Α. Να την σχεδιάσετε στον καμβά.

Β. Να ανεβάσετε ένα αρχείο με την υπογραφή σας.

image039

Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών ή του OTP σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το τεχνικό τμήμα της υπηρεσίας InSign

στο 211 30 08 400 ή με e-mail στο  support@insign.gr